Tuotteet

BIIG – huippuluokan vesieriste

BIIG katteet on kehitetty täyttämään korkeimmat vesieristyksen laatu- ja teknisetvaatimukset. Nykyteknologia ja kaksitukikerroskate yhdistettynä tekniseen tietotaitoon ja jatkuvaan tuotekehitykseen vuodesta 1964, takaavat BIIGille ylivertaiset ominaisuudet verrattuna perinteisiin yksitukikerroskatteisiin.

BIIGiä on saatavana kolmea eri paksuutta 3 mm, 4 mm ja 5 mm, joko HP versiona (high performance) tai AR versiona (anti root). HP versio sisältää lasikuitutukikerroksen lisäksi eritysvahvan polyesterfleece tukikerroksen. HP versio on toimiva ratkaisu kattojen lisäksi parkkitasoille, tunneleihin, siltoihin ja maanalaisiin parkkihalleihin.

BIIG AR on kehitetty viherkatoille. BIIG AR:n bitumiseokseen lisättyt anti-root -kemikaalit tekevät katteesta juurien läpäisyä kestävän ja juurikasvustoa estävän.

BIIG No Flame on BIIG Regularin vaihtoehto, joka voidaan asentaa joko kylmäliimaamalla (IIGO Tack) tai kiinnittäen mekaanisesti ja saumaamalla kuumailmapuhaltimella. Asennustyö voidaan tehdä paloturvallisesti ilman tulenkäsittelyä katolla. BIIG No Flame on erinomainen vaihtoehto paloarkoihin kohteisiin.

Ominaisuudet

BIIG on kaksitukikerrosteknologiansa ansiosta täydellisesti muoto- ja mittapitävä koko tuotteen elinkaaren ajan. Lasikuitutukikerros lähellä kermin pintaa toimii kilpenä UV-säteitä vastaan. Bitumiseos sisältää jo itsessään orgaanista materiaalia, joka suojaa bitumia ja estää sen heikkenemisen.

Kaksitukikerrosrakenne takaa BIIGlle korkean puhkaisulujuuden ja tekee katteesta tavallista kestävämmän asennusvaihdeessa sekä katolla liikuttaessa. BIIG bitumiseoksen ominaisuudet suojaavat tuotetta myös kaikkia luonnonolosuhteita vastaan ja pidentävät sen käyttöikää.

Lasikuitutukikerros ja BIIGin bitumiseoksessa käytetyt palonestokemikaalit tekevät katteesta tulen leviämistä estävän. Tuotteen palonkesto-ominaisuuksia on tutkitty muun muassa VTT:llä.

BIIGin huoltotarve on vähäinen eikä se tarvitse singelikerrosta suojakseen, joka helpottaa huoltotöitä ja katteen uusimista vuosikymmenten jälkeen. BIIGille tehdään vain yksinkertainen vuositarkastus, jolla varmisteaan pinnan puhtaus ja katolle kuulumattomien partikkelien, kuten pudonneiden oksien ja lehtien poistaminen sekä mahdollisten kiinteistötekniikan korjauksissa katolle jääneiden materiaalien poistaminen.

Rapid – uutta teknologiaa

Rapid on uuden teknologian, ainutlaatuinen, kaksoisseos APP- SBS-polymeerillä modifioitu bitumikate korjauskohteisiin. Tuotteen uudenlainen alapuolen bitumiseos sulaa kevyesti lämmittämällä, leviten vanhan mineraalihuovan koloihin. Seos sisältää myös primerin ja Rapid kiinnittyy lujasti vanhaan kattopintaan ilman erillistä vanhan katteen primerointia.

Rapid on suunniteltu erityisesti yksikerroskatteeksi korjausrakentamiseen, kiinnitettäväksi vanhojen bitumikermien päälle. Uusi teknologia nopeuttaa asennustyötä ja Rapid on helposti työstettävä.

Rapid tarjoaa erinomaiset mekaaniset ominaisuudet ja mittapitävyyden kaikissa ilmasto-oloissa, joka parantaa katteen toimivuutta kovissa olosuhteissa. Rapid on myös testattu UV-säteilyn rappeutavaa vaikutusta vastaan EN 1297 standardin mukaisesti ja se on valmistettu BIIGin tapaan tarkan laadunvalvonnan alaisena ja toukkojen laatustandardien vaatimusten mukaisesti.

Ominaisuudet

Rapidin vahvistettu kutomaton, yksisäikeinen komposiitti polyesterikangas tekee katteesta perinteistä bitumikatetta kestävämmän. Rapidin alapuolen erityispaksu, uuden teknologian bitumiseos kyllästää sulatettaessa vanhan alle jäävän bitumikermin, varmistaen ettei bitumikermien väliin jää kosteutta ja heikosti kiinnittyneitä kohtia. Rapidin teknologia estää kosteuskuplimisen bitumikermien vällissä ja estää näin usein katoilla havaittavien kosteus- ja ilmapussien muodostumisen uuden ja vanhan katteen väliin.

Rapid on nopea asentaa, eikä katolla olevaa vanhaa katetta tarvitse irrottaa ennen asennusta. Rapid tarttuu asennusvaiheessa täydellisesti alustaansa ja se on nopeasti asennnettava. Asennusvaiheessa Rapidia lämmitetään kermin pinnasta, jolloin alapuolen bitumikerros sulaa leviten vanhan bitumihuovan koloihin varmistaen täydellisen kiinnittyvyyden.

Lämmitettävä Rapid kate on paloturvallinen vaihtoehto asennuksiin, koska se ei tarvitse kovaa lämmittämistä ja suuren liekin käyttöä. Kate limitetään sivuilta 100 mm ja jatkokohdista 150 mm.

Rapid vaatii pitkän elinkaarensa aikana vain minimaalista huoltoa. Normaali yksinkertainen vuositarkastus riittää. Vuositarkastuksen yhteydessä  tehdään silmämääräinen tarkastus ja poistetaan ylimääräiset partikkelit, kuten lehdet ja oksat katolta.

Premigum  – laadukas peruskate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes