Yritys

Innovatiivinen yrityksemme

IIGO on moderni ja innovatiivinen bitumisten kateaineiden kehittäjä ja korkealuokkaisten katemateriaalien johtava valmistaja.

IIGOn vahvuus on vankka osaaminen, pitkäaikainen kokemus, innovatiivisuus ja tiukka laadunvalvonta.

IIGOn bitumikermit sopivat kaikkiin uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin, kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Osalle IIGOn tuotteista on saatavissa takuun lisäksi tuotevakuutus.

Tuotekehitys ja laadunvalvonta

Tutkimus ja tuotekehitys ovat keskeinen osa IIGOn toimintafilosofiaa. Nykyaikaiset tuotteet ovat ydinosaamistamme.

Tinkimätön laadunvalvonta materiaaleista, tuotannosta ja tuotteista valmiisiin vesieristyskohteisiin on osa jokapäivästä toimintaamme.

Tuotekehitys ja laadunvalvonta tekevät IIGOn tuotteista aina turvallisen ratkaisun. Tuotteet on tutkittu useissa eurooppalaisissa tutkimuskeskuksissa.

Nykyaikainen tuotanto

IIGOn pääkonttori sijaitsee Ternissä Italiassa. Tehtaan kolme modernia tuotantolinjaa sijaitsevat lähellä Veronaa Pohjois-Italiassa. Yrityksen johto ja työntekijät ovat korkeasti koulutettuja alansa huippuammattilaisia, joille laatu ja innovatiivisuus ovat kunnia-asia.

Tuotantolinjat pidetään ajantasalla ja niitä kehitetään uusien kateinnovaatioiden valmistamiseksi, esimerkkinä kahdesta eri bitumilaadusta valmistettu kate.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes